Percheziţii la evazionişti în Vâlcea. Prejudiciu URIAŞ!

Percheziţii la evazionişti în Vâlcea. Prejudiciu URIAŞ! FOTO: someseanul.ro
În această dimineaţă, poliţiştii au efectuat 3 percheziţii la sediul unei societăţi comerciale şi domiciilile reprezentanţilor acesteia, pe raza judeţului Vâlcea, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală.

La data de 1 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale au efectuat 3 percheziţii la 4 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni economice.

În fapt, în perioada 2011-2012, cei în cauză, în calitate de administratori la trei societăţi comerciale, în complicitate, au înregistrat în evidenţele contabile ale firmelor achiziţii fictive, în baza unor documente care conţin date nereale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat stabilit până la acest moment este de aproximativ 250.000 de lei. 4 persoane au fost conduse la sediul Parchetului, pentru audieri. Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...