Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Explicaţia halucinantă a inspectorului general în cazul elevului lovit cu scaunele şi închis în dulap de colegii săi

Scenele revoltătoare ar fi fost filmate într-un liceu din Slatina, la începutul acestui an, însă abia acum au ajuns în atenţia publicului. Pe imaginile postate se vede cum un elev a fost lovit şi umilit de colegii lui de clasă. Băiatul a fost baricadat într-un dulap, mâzgălit pe faţă şi bătut cu scaunele. Imaginile au fost filmate chiar de elevi şi publicate pe reţelele de socializare. Potrivit antena1, inspectorul general al ISJ Olt, Felicia Man, a declarat că totul a fost doar o joacă intre copii: „Nu există un astfel de eveniment. A fost o joacă intre copii! A existat evenimentul că doar există filmarea şi dacă vă uitaţi foarte bine pe filmare, copilul nu părea aşa de traumatizat precum susţineţi!”. Deşi iniţial reprezentanţii Inspectoratul Școlar Județean Olt nu au văzut nimic grav în acest incident, au demarat o anchetă la colegiul unde se presupune că au fost filmate imaginile.

Atâta vreme cât reprezentanții unităților de învățământ încearcă să minimizeze orice fel de eveniment produs în raza lor de acțiune, nu este de mirare că episoadele de violență înregistrate în școlile din România sunt într-o continuă creștere!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella