VÂLCEA: ZĂPADĂ la OBÂRŞIA LOTRULUI şi pe TRANSALPINA

A început să ningă la munte! Zăpada are deja 5 cm. la Obârşia Lotrului şi pe Transalpina, iar în zonă au fost anunţate ninsori şi temperaturi scăzute.

De asemenea, autorităţile au decis ca, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, autovehiculele care nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă să nu poată circula.

„Pe DN 67 C, între Rânca şi Obârşia Lotrului, se restricţionează circulaţia pentru autovehiculele care nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă, respectiv nu au cauciucuri antiderapante sau lanţuri care să fie montate pentru a se putea deplasa. Sunt echipaje de Poliţie care fac verificări şi ne sprijină. Noi acţionăm, însă bate vântul rău, viscolul e foarte puternic, dar este anunţat pentru câteva ore. Nu a nins mult, dar e viscol şi vizibilitate redusă, iar zăpada se depune pe carosabil. Este de aproximativ 3-5 centimetri”, a declarat directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, Ion Tudor.

Cei care vor fi circula pe Transalpina, fără să aibă maşinile dotate cu anvelope de iarnă, vor primi sancţiuni cuprinse între 9 şi 20 de puncte de penalizare, fiind reţinute şi certificatele de înmatriculare.

Meteorologii susțin că, în județul Vâlcea, sunt anunțate ninsori la munte, ploi însemnate și intensificări ale vântului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...