MARIAN GODINĂ despre poliţistul BEAT, care a fost oprit cu FOCURI de ARMĂ în RÂMNICU VÂLCEA: Nu pot simţi decât ruşine şi revoltă!

MARIAN GODINĂ despre poliţistul BEAT, care a fost oprit cu FOCURI de ARMĂ în RÂMNICU VÂLCEA: Nu pot simţi decât ruşine şi revoltă! foto facebook
Poliţistul Marian Godină a comentat pe pagina sa de Facebook despre incidentul care a avut loc sâmbătă noaptea pe străzile din municipiul Râmnicu Vâlcea, când oamenii legii au fost nevoiţi să tragă 12 focuri de armă pentru a opri un şofer băut.

Acesta s-a dovedit a fi chiar un coleg de-al lor, sub-inspectorul de poliție de la Serviciul Rutier Călărași, Radu Bogdan Bogoslov, care a făcut un scandal de pomină atât cu poliţiştii de la Rutieră, cât şi la spital, unde a lovit o asistentă cu piciorul.

"Mi-ar plăcea să pot veni cu argumente şi să îi iau apărarea, dar oricât m-aş strădui nu pot simți decât ruşine şi revoltă că un astfel de om e coleg cu atât de mulți polițişti care îşi fac treaba exemplar şi care fac cinste acestei meserii. Din cauza câte unui astfel de exemplar suntem băgați toți în aceeaşi oală.

Măcar mă pot mândri cu colegii care şi-au făcut treaba fără să țină cont că au de cercetat un coleg. Nici nu ştiu dacă îl pot numi coleg...", a comentat Marian Godină.

Postarea lui Marian Godină a generat sute de comentarii, atât pro, cât şi contra colegului "beat dudă", după cum singur a spus că era, atunci când l-aun prins poliţiştii.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...