Brazilianca Elaine Gomes Barbosa părăseşte HCM Râmnicu Vâlcea

30 Oct 2016
Brazilianca Elaine Gomes Barbosa părăseşte HCM Râmnicu Vâlcea Foto: facebook.com/ HCM Ramnicu Valcea
În data de 28 iunie a.c., HCM Râmnicu Vâlcea a perfectat transferul, pe postul de pivot, a jucătoarei braziliene Elaine Gomes Barbosa. Barbosa a fost componentă a lotului naţional al Braziliei şi a marcat 9 goluri, în cele 6 meciuri în care a fost folosită de antrenorul Constantin Ştefan. Ea a cucerit, în 2013, cu Brazilia, titlul mondial. Dar, din cauza neacomodării ei în România, jucătoarea şi clubul nostru de handbal au hotărât să se despartă amiabil.

„În seara zilei de 28 octombrie, clubul nostru a ajuns la un acord prin care se reziliază, pe cale amiabilă, contractul cu handbalista braziliancă Elaine Gomes Barbosa (24 ani).

Motivele sunt datorate neacomodării ei în România, precum și la condițiile de antrenament și competiție de la noi. HCM contează în jocurile următoare pe cei doi tineri pivoți pe care îi are în lot, Nicoleta Safta și Florentina Craiu, ambele fiind vâlcence.

Clubul nostru îi mulțumește handbalistei Elaine Gomes Barbosa pentru colaborare și îi urează mult succes în viitorul său sportiv” a anunţat preşedintele clubului vâlcean, Marian Joiţa, pe pagina oficială de facebook a clubului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...