Brazilianca Elaine Gomes Barbosa părăseşte HCM Râmnicu Vâlcea

30 Oct 2016
Brazilianca Elaine Gomes Barbosa părăseşte HCM Râmnicu Vâlcea Foto: facebook.com/ HCM Ramnicu Valcea
În data de 28 iunie a.c., HCM Râmnicu Vâlcea a perfectat transferul, pe postul de pivot, a jucătoarei braziliene Elaine Gomes Barbosa. Barbosa a fost componentă a lotului naţional al Braziliei şi a marcat 9 goluri, în cele 6 meciuri în care a fost folosită de antrenorul Constantin Ştefan. Ea a cucerit, în 2013, cu Brazilia, titlul mondial. Dar, din cauza neacomodării ei în România, jucătoarea şi clubul nostru de handbal au hotărât să se despartă amiabil.

„În seara zilei de 28 octombrie, clubul nostru a ajuns la un acord prin care se reziliază, pe cale amiabilă, contractul cu handbalista braziliancă Elaine Gomes Barbosa (24 ani).

Motivele sunt datorate neacomodării ei în România, precum și la condițiile de antrenament și competiție de la noi. HCM contează în jocurile următoare pe cei doi tineri pivoți pe care îi are în lot, Nicoleta Safta și Florentina Craiu, ambele fiind vâlcence.

Clubul nostru îi mulțumește handbalistei Elaine Gomes Barbosa pentru colaborare și îi urează mult succes în viitorul său sportiv” a anunţat preşedintele clubului vâlcean, Marian Joiţa, pe pagina oficială de facebook a clubului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...