FOTO ACCIDENT GRAV: Trafic BLOCAT TOTAL pe DN 7 Pitești - Râmnicu Vâlcea

UPDATE: 6 persoane la spital, în urma ACCIDENTULUI de pe DN7

Șase persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Argeș în urma accidentului produs joi pe DN 7, circulația între Pitești și Râmnicu Vâlcea fiind complet blocată timp de două ore. Alte șapte persoane au fost evaluate la fața locului, dar au refuzat transportul la spital.

"În accident au fost implicate două autocamioane, trei autoturisme și un autocar. Din primele cercetări a rezultat că șoferul unui autocamion a lovit în spate un autoturism, care a fost proiectat în două autoturisme din fața sa, ultimul intrând în coliziune cu un alt autocamion. În urma impactului inițial, primul autocamion a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocar", a declarat pentru AGERPRES agentul Andreea Însurățelu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Carambol cu cinci mașini implicate în zona Valea Ursului, accident rutier, care a avut loc în urmă cu puțin timp, în dimineața zilei de joi, 27 octombrie 2016. În accident sunt implicate trei autoturisme, un tir și un autocar.

Potrivit purtatorului de cuvant al politiei Arges, accidentul s-a soldat cu patru victime, insa starea acestora nu este grava. La fata locului se deplaseaza echipaje ale politiei, doua ambulante SMURD, o ambulanta de prim ajutor si o autospeciala cu apa si spuma. Traficul este complet blocat pe DN7, Pitesti - Ramnicu Valcea.

vom reveni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...