HORIA BRENCIU, mesaj puternic ANTI DROG la concertul din RÂMNICU VÂLCEA

26 Oct 2016
Atmosferă incendiară la Sala Sporturilor din Râmnicu, marți, 25 octombrie 2016, acolo unde peste 2.000 de vâlceni au asistat la un show de zile mari, marca Horia Brenciu. Timp de 3 ore, cei prezenți în sală au ascultat muzică bună, au cântat, au râs și au lăsat de o parte grijile cotidieni, învăluiți de atmosfera plăcută creată de Horia Brenciu și echipa sa pe scenă și în afara ei.

De asemenea, foarte important este faptul că artistul susține și o campanie anti-drog, demarată de Centrul Internațional Anti Drog, denumită ARTĂ CONTRA DROG. Horia Brenciu le-a expicat tinerilor din sală că este important să nu se lase ademeniți să consume droguri, mai bine să consume artă. Arta Contra Drog înseamnă zâmbete , aplauze și o stare de bine.

La începutul concertului lui Brenciu, Lazăr Gigel, președintele Centrul Internațional Anti Drog, CIADO le-a explicat celor prezenți că organizația pe care o conduce ofertă tinerilor o alternativă, iar părinților o informare corectă. Așadar, Artă contra DROG este poate unul dintre cele mai de impact mesaje lansate în ultima perioadă, un mesaj care iată ajunge exact acolo unde trebuie: la tinerii influențabili și vulnerabili, care au nevoie de susținere și informația.

Asociația CIADO, reprezentată de președintele Lazăr Gigel a susținut tot marți, la orele 13.00, în sala Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea conferința ”Tinerii și propriile lor valori”, în prezența a 350 de elevi din municipiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...