Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

HORIA BRENCIU, mesaj puternic ANTI DROG la concertul din RÂMNICU VÂLCEA

26 Oct 2016
Atmosferă incendiară la Sala Sporturilor din Râmnicu, marți, 25 octombrie 2016, acolo unde peste 2.000 de vâlceni au asistat la un show de zile mari, marca Horia Brenciu. Timp de 3 ore, cei prezenți în sală au ascultat muzică bună, au cântat, au râs și au lăsat de o parte grijile cotidieni, învăluiți de atmosfera plăcută creată de Horia Brenciu și echipa sa pe scenă și în afara ei.

De asemenea, foarte important este faptul că artistul susține și o campanie anti-drog, demarată de Centrul Internațional Anti Drog, denumită ARTĂ CONTRA DROG. Horia Brenciu le-a expicat tinerilor din sală că este important să nu se lase ademeniți să consume droguri, mai bine să consume artă. Arta Contra Drog înseamnă zâmbete , aplauze și o stare de bine.

La începutul concertului lui Brenciu, Lazăr Gigel, președintele Centrul Internațional Anti Drog, CIADO le-a explicat celor prezenți că organizația pe care o conduce ofertă tinerilor o alternativă, iar părinților o informare corectă. Așadar, Artă contra DROG este poate unul dintre cele mai de impact mesaje lansate în ultima perioadă, un mesaj care iată ajunge exact acolo unde trebuie: la tinerii influențabili și vulnerabili, care au nevoie de susținere și informația.

Asociația CIADO, reprezentată de președintele Lazăr Gigel a susținut tot marți, la orele 13.00, în sala Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea conferința ”Tinerii și propriile lor valori”, în prezența a 350 de elevi din municipiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella