Veste proastă pentru şoferii care tranzitează Valea Oltului. Lucrările pe DN7 s-au prelungit

În data de 25 septembrie şoferii primeau o veste nu tocmai plăcută: lucrările de la viaductul Cârligu Mic, de pe DN7, aveau să fie reluate. Dacă iniţial termenul de finalizare al lucrărilor de consolidare era 15 noiembrie, în ultimele comunicate emise de Infotrafic s-a folosit data de 1 decembrie. Aşadar, calvarul şoferilor care trec prin zona viaductului Cârligu Mic este departe de a lua sfârşit.

„Tot pe Valea Oltului, pe DN7, în judeţul Vâlcea, până în data de 1 decembrie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră se desfăşoară restricționat, pe o bandă, alternativ (pe toată lungimea viaductului). Şi în acest loc se formează adesea coloane de autovehicule.” se arată în comunicatul emis de Infotrafic.

Săptămâna trecută nervii şoferilor către au tranzitat Valea Oltului au fost puşi la încercare fiind nevoiţi să aştepte chiar şi câte 3 ore în coloanele interminabile, formate la semaforul amplasat la lucrările de viaductul Cârligu Mic. Infotrafic informa că vineri, 21 octombrie, pe sensul către Râmnicu Vâlcea, coloana de autovehicule măsura aproximativ nouă kilometri, iar pe sensul către Sibiu, aproximativ șapte.

Partea proastă este că acestor timp de aşteptare la semafoarele amplasate în zonele în care se realizează lucrările, se mai adaugă şi cei de scoatere ale maşinilor implicate în accidente. Ştim cu toţii că Valea Oltului este unul dintre cele mai periculoase drumuri din ţară. De exemplu, vinerea trecută 7 maşini au fost implicate într-un carambol pe Valea Oltului, iar sâmbăta a avut loc un altul în care au fost implicate 4 maşini.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...