Doi şoferi vâlceni, depistaţi băuţi în trafic în urma unei razii a poliţiei rutiere

Doi şoferi vâlceni, depistaţi băuţi în trafic în urma unei razii a poliţiei rutiere FOTO: cdn.citynews.ro

La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 00.24, un bărbat de 39 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a condus un autoturism pe D.N.64 – Râmnicu Vâlcea şi a fost oprit pentru control de către poliţişti. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.

La data de 21 octombrie a.c., ora 21.30, B. Gheorghe, de 39 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a condus un autovehicul aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...