Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Ambuteiaj de PROPORŢII pe Valea Oltului

În urma carambolului în care 7 maşini au fost implicate pe Valea Oltului, cozile s-au format pe kilometri întregi. Aproximativ 2 ore de la producerea accidentului, s-a circulat doar pe perioade scurte de timp, pe câte un fir alternativ, circulaţia fiind blocată de mai multe ori pentru tractarea maşinilor avariate. De asemenea, în spatele unei maşini de tractare a trecut şi un autocar gol pentru transportarea călătorilor din autocarul implicat în accident.

Reamintim că la data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 09:40, pe DN 7 – Călimăneşti, la km 199 + 700 m, în apropierea Viaductului Cârligul Mic, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, pe sensul Rm. Vâlcea - Sibiu, un tir a lovit în partea din spate un autocar, iar acesta din urmă a lovit cinci autovehicule care se aflau în faţa sa, oprite în coloană la culoarea roşie a semaforului amplasat pentru dirijarea circulaţiei pe viaduct.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv conducătorul auto al tirului şi un pasager din autocar, care au fost preluate şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Având în vedere implicarea mai multor autovehicule, dintre care şi un autocar cu 19 persoane, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a dispus la ora 09:50 ca primă măsură aplicarea Planului de intervenţie ,,Cod Roşu”, iar prin prisma consecinţelor măsura a fost ridicată la ora 10:15.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella