Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Rapper-ul DELIRIC, la un pas de moarte între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea: „Am fost prinşi între 2 tiruri”

Rapper-ul DELIRIC, la un pas de moarte între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea: „Am fost prinşi între 2 tiruri” FOTO: Facebook Deliric
Seara trecută, Deliric a fost implicat într-un accident rutier pe DN7, în comuna Cotmeana, între Dumbrăveşti şi Linteşti. Din fericire artistul a scăpat nevătămat, şi mai mult, a dorit să onoreze concertul din Cluj, spre care se şi îndrepta. Acesta a cerut ajutorul fanilor pentru a-l duce până la destinaţia finală.

„Am făcut accident. Suntem bine. Maşina e praf. Trebuie să ajungem la Cluj la un concert. Nu avem soluţii. Suntem între Dumbrăveşti şi Lintesti (mai pe larg, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea). Găsim un voluntar cu maşina goală şi chef de aventura să vină repede să ne ia de aici şi să mergem la Cluj? (Serios! Scrieţi-mi pe privat. Plătim!)” se arată în mesajul scris de artist pe profilul personal de Facebook, la scurt timp de la producerea accidentului.

„Am reuşit abia acum să terminăm cu declaraţii şi tractări. Mulţumesc tuturor celor care ne-au scris. Am reuşit să răspund doar la câteva mesaje. A venit Traian din Piteşti şi ne-a luat. Am plecat acum spre Cluj să ţinem showul. Sperăm să ne aşteptaţi că suntem puţin în întârziere. A fost groasă. Prinşi între 2 tiruri. Am avut mare noroc. E bine că e bine!”, acesta a fost deznodământul nefericitului incident în care a fost implicat rapper-ul.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella