Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Percheziţii în casa Andei Adam: Soţul ei este cercetat pentru clonare de carduri bancare

Percheziţii în casa Andei Adam: Soţul ei este cercetat pentru clonare de carduri bancare FOTO: stirileprotv.ro
În această dimineaţă, soţul artistei, Sorin Andrei Nicolescu, a fost ridicat de procurori şi dus la audieri, la sediul DIICOT Constanţa. Soţul Andei Adam este acuzat de fraudă cu carduri bancare. Acesta ar fi falsificat cărţi de credit, care apoi ar fi fost trimise în SUA, Mexic şi Australia. De pe aceste carduri, bărbatul a reuşit să scoată 10.000 de euro. Extragerile au avut loc între 2009 şi 2012, de la un bancomat din Constanţa.

"Pe numele lui Nicolescu Sorin Andrei a fost emis mandat de aducere la sediul DIICOT din Constanţa. El este cercetat pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul, fără drept, la un sistem informatic, întrucât în perioadăâa mai 2009 – iulie 2012, în mai multe rânduri, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, a deţinut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenţi legitimi erau bănci sau alte instituţii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, în scopul punerii în circulaţie, iar în aceeaşi perioadă a încercat să retragă şi a retras sume de bani de la un ATM situat în Municipiul Constanţa, în cuantum de circa 48.170 lei, fără consimţământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, modalitate prin care s-a accesat ilegal sistemul informatic mai sus menţionat, prin încălcarea măsurilor de securitate”, se arată în comunicatul DIICOT Constanţa.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella