Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Omul de afaceri din VÂLCEA, Virgil Covercă, rămâne în arest

18 Oct 2016
Omul de afaceri din Vâlcea, Virgil Covercă, a făcut contestaţie la Curtea de Apel Piteşti în ceea ce priveşte decizia Tribunalului Argeş privind măsura arestării sale preventive, într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul exploatării lemnului.

Decizia Curţii de Apel Piteşti este definitivă, iar magistraţii au respins, marţi, 18 octombrie 2016, contestaţia formulată de omul de afaceri vâlcean Virgil Covercă. De asemenea, au fost respinse ca nefondate şi şi contestaţiile formulate de ceilalţi doi arestaţi din dosar, Nicolae Eriţoiu şi Adriana Huidu, persoane cu funcţii de conducere în cadrul unei societăţi deţinute de omul de afaceri.

Cei trei au fost reţinuţi de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT pe 12 octombrie, pentru alţi 12 suspecţi din dosar fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Procurorii DIICOT au efectuat anterior 72 de percheziţii în judeţele Argeş, Constanţa, Vâlcea, Teleorman, Maramureş, Gorj, Hunedoara, Sibiu şi Alba, într-un dosar de evaziune fiscală şi tăieri ilegale de arbori.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella