Primarul Gutău reînvie tradiția: BALUL PRIMĂRIEI RÂMNICU VÂLCEA va fi organizat în decembrie

18 Oct 2016
Primarul Mircia Gutău este decis să reînvie tradiția și să reia organizarea Balului Primăriei, eveniment care nu a mai avut loc din anul 2013. Balul Primăriei, eveniment de referință pentru râmniceni, va fi organizat la Sala Sporturilor "Traian" din Rm. Vâlcea cel mai probabil în data de 17 decembrie, după încheierea alegerilor parlamentare.

Evenimentul va găzdui aproximativ 500 de invitați, printre care se vor număra oameni de afaceri, personalități ale scenei politice, sociale și culturale vâlcene, doctori, avocați sau directori.

În cadrul evenimentului, vor fi premiați olimpicii vâlceni, dar și sportivii din Vâlcea, care au obținut rezultate deosebite.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...