FOTOGRAFIE de COLECŢIE! Cum arăta Maria Dragomiroiu acum 30 de ani

16 Oct 2016
FOTOGRAFIE de COLECŢIE! Cum arăta Maria Dragomiroiu acum 30 de ani foto facebook
Cântăreaţa de muzică populară din Vâlcea, Maria Dragomiroiu, a fost înzestrată de la Dumnezeu şi cu talent şi cu frumuseţe din belşug. Podoaba capilară a fost cel mai de preţ bun al Mariei Dragomiroiu, părul lung lăsat pe spate, fiind parte componentă a „arsenalului”, care a făcut-o celebră pe frumoasa vâlceancă.

O fotografie, păstrată peste ani, de un locuitor al comunei Scundu, judeţul Vâlcea, care atează din 1984, a fost postată recent pe reţelele de socializare de către Maria Dragomiroiu.

„Ma bucur sa va arat o fotografie din 1984, pe care am primit-o ieri pe facebook. Multumesc pentru aceasta amintire din localitatea Scundu, Valcea”, a scris Maria Dragomiroiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...