Trei licee din Râmnicu Vâlcea, la un pas de comasare

Rezultatele dezastruoase obţinute de cele trei licee la examenul de Bacalaureat, reprezintă unul dintre principalele argumente invocate de către administraţia locală. De asemenea, un alt argument îl reprezintă costurile pe care aceste licee le au atunci când vine vorba de întreţinerea spaţiilor şi de furnizarea agentului termic în perioada de iarnă.

Astfel, în următorii ani mai multe unităţi de învăţământ, toate cu profil tehnologic, ar urma să fie comasate. Este vorba despre Grupul Scolar General Magheru, Liceul Tehnologic Capitan Nicolae Plesoianu si Grupul Scolar Ferdinand I. Acestea ar urma sa fie comasate si sa functioneze in incinta Grupului Scolar General Magheru.

“Suntem prea săraci ca să plătim căldură de miliarde de lei la fiecare şcoală, în condiţiile în care, la Pleşoianu, la sesiunea de Bacalaureat din 2016 - vara, s-au înscris 6 elevi. 3 din promoţia curentă şi 3 din promoţia anterioară, din care a reuşit să promoveze doar un elev.” a declarat edilul Mircea Gutău.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...