Lucrările de la viaductul Cârligu Mic, de pe DN7, întind la maximum nervii şoferilor

După curse lungi şi obositoare, şoferii trebuie să aştepte minute bune pentru a tranzita zona în care se realizează lucrările, în special noaptea. Nici nu s-a dat bine în funcţiune, căci viaductul de la Cârligu Mic a intrat din nou în reparaţii.

Lucrările au termen de finalizare până în data de 15 noiembrie anul curent, aşa că şoferii mai au o lună de îndurat. Circulația rutieră se desfășoară restricţionat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+300 de metri - 201+325 de metri.

Este o lucrare care se desfășoară pe mai puțin de 500 de metri, însă traficul este afectat pe întreg tronsonul. Pentru că nu există un drum alternativ pe unde circulația să poată fi deviată, șoferii nu au de ales și trebuie să circule în coloană.

Astfel, Drumul Naţional 7, una dintre cele mai aglomerate şosele din România a devenit o sursă de nervi pentru şoferii care au împânzit mediul online cu poze din coloanele care se întindeau pe sute de metri.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...