VÂLCEA rămâne sub COD GALBEN de precipitaţii

Meteorologii au restrâns la 8 numărul județelor care se vor afla astăzi sub cod portocaliu de vreme rea. Totodată, numărul județelor sub cod galben scade la 18.

În intervalul orar 10:00 - 18:00, județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea și Galați se vor cumula cantități de apă ce vor depăși 25-30 l/mp și pe arii restrânse 50 l/mp.

De asemenea, până la ora 21:00, județele Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Gorj, Vâlcea, Sibiu, Brașov, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Covasna, Buzău, Brăila, Tulcea, Harghita, Mureș, Bistrița-Nădăud și Maramureș se vor afla sub Cod galben.

Potrivit meteorologilor, miercuri în intervalul menționat va continua să plouă în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile estice și în zonele montane și submontane se vor cumula peste 20 l/mp și izolat peste 35 l/mp.

În celelalte zone din țară ploile vor fi în general slabe cantitativ și numai pe arii restrânse se vor cumula 10-15 l/mp, inclusiv în zona municipiului București.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...