Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO ŞOCANT: Autorităţile din Sibiu au ucis, din nou, un animal sălbatic

VIDEO ŞOCANT: Autorităţile din Sibiu au ucis, din nou, un animal sălbatic FOTO: www.turnulsfatului.ro

Atenţie: Imagini cu un puternic impact emoţional!

În urmă cu cinci ani, autorităţile sibiene au fost în centrul unui scandal de proporţii cu ecologiştii, după ce au ucis un tigru evadat de la grădina zoologică. Astăzi povestea s-a repetat, din nou. Un pui de urs care se plimba pe străzile din zona centrală a oraşului a fost ucis.

Nicio persoană nu a fost rănită de urs în cele câteva ore în care acesta a alergat pe străzile din oraş, apropiindu-se de zona centrală, chiar în vecinătatea unor hoteluri de trei şi patru stele, unde sunt cazaţi turişti.

"În municipiul Sibiu, zona Ibis, Somesului, se semnalează prezenţa unui urs în libertate. Zona este împânzită de poliţişti, jandarmi, poliţie locală, pentru a găsi animalul. Nu este o semnalare falsă! Recomandăm evitarea zonei. Vă rog să publicaţi pe orice cale pentru a preveni populaţia. Perimetru posibil: între Calea Dumbrăvii şi Hotel Ramada", se arată în mesajul IPJ Sibiu transmis presei.

Cei care l-au împușcat sunt trei vânători. Aceștia au încercat și cu tranchilizante, dar nu au nimerit ținta. Oricum, vânătorii se temeau că ursul va deveni agresiv, prin urmare, după puține tentative de tranchilizare a animalului, l-au împușcat mortal. Șeful Inspectoratului județean de Poliție Sibiu, Tiberiu Ivancea, spune că pentru astfel de situații în care nu există un protocol de colaborare între autorități și niciun scenariu care trebuie urmat, arata turnulsfatului.ro.

Oare dacă nu s-ar fi adunat atâţia gura casca la faţa locului şi ar fi părăsit zona, aşa cum le-au recomandat autorităţile deznodământul ar fi fost unul mai fericit? Având în vedere faptul că defrişările masive le distrug habitatul, unde să mai trăiască aceste animale?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella