Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Zile decisive pentru clienţii ce au credite în franci elveţieni (UPDATE)

Zile decisive pentru clienţii ce au credite în franci elveţieni (UPDATE) FOTO: www.123rf.com

UPDATE: Amendamentul privind conversia creditelor la CHF la curs istoric a fost adoptat de comisiile de specialitate.

Legea conversiei creditelor în valute exotice va fi dezbătută azi în comisiile de specialitate şi mâine în plenul Camerei Deputaţilor. Deputatul liberal Daniel Cătălin Zamfir, celebrul avocat Gheorghe Piperea şi un grup al clienţilor cu credite în CHF s-au luptat până în pânzele albe şi au reuşit astfel să aducă în atenţia aleşilor, legea conversiei creditelor în monedă exotică la cursul istoric. Liviu Dragnea declara săptămâna trecută că vrea “să se îndrepte nedreptatea făcută.”. Ședința de luni va avea loc de la ora 17.

“Azi şi mâine sunt zile decisive pentru toţi cei care aşteaptă uşurarea poverii datoriilor sau ruperea lanţurilor juridice ale acestora. Legea conversiei creditelor în valute exotice are şanse mari să treacă prin Parlament (azi, în comisiile de specialitate, mâine, în plenul Camerei Deputaţilor). Legea darii în plată va fi supusă mâine analizei Curţii Constituţionale. Personal, sunt optimist, în ciuda certitudinilor pe care vi le livrează banksterii că legea este infectată cu "veninul neconstituţionalităţii". Singurul lucru de care mă tem este o eventuală amânare a judecăţii pentru 2017. Oricum, voi fi prezent pe ambele fronturi. Sper ca săptămâna asta calvarul să ia sfârşit.”, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe profilul personal de facebook.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella