Incendiu la o gospodărie din Malaia. O persoană neidentificată ar fi pus foc intenţionat

Incendiu la o gospodărie din Malaia. O persoană neidentificată ar fi pus foc intenţionat FOTO: POMPIERII SMURD
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „General Magheru” al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 09.10.2016, la ora 00.43, pentru stingerea unui incendiu produs în comuna Malaia, în gospodăria lui D.C.

Flăcările s-au declanşat la o anexă gospodărească, iar până la stingerea acestora au ars: acoperișul anexei construit din lemn și învelitoare din țiglă și plăci de azbociment pe o suprafață de 170 mp. și aproximativ 10 anvelope auto depozitate în interiorul anexei.

După aproximativ o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage la alte bunuri din gospodărie. Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat după ce o persoană neidentificată ar fi pus foc în mod intenționat anexei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...