UPDATE: Șoseaua TRANSALPINA a fost închisă! Mai multe mașini din Vâlcea au rămas blocate

UPDATE: Șoseaua TRANSALPINA a fost închisă! Mai multe mașini din Vâlcea au rămas blocate foto vocea valcii
Şoseaua Transalpina a fost închisă temporar pentru că în zonă zăpada a ajuns la 15 centimetri şi mai mulţi turişti au rămas blocaţi în maşini care aveau cauciucuri de vară.

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 67C, Transalpina s-ar putea închide definitiv până la primăvară. Propunerea făcută de autorităţile din Gorj către CNADNR vine mai devreme faţă de alţi ani. Asta după ce a nins viscolit, în unele locuri zăpada măsoară deja 15 centimetri, iar în alte zone este polei.

În plus, în această dimineaţă, mai mulţi turişti au rămas blocaţi pe cea mai înaltă şosea ţară, din cauză că maşinile lor nu erau echipate de iarnă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...