Boala Alexandrei Police a recidivat. Tânăra vâlceancă are în continuare nevoie de ajutorul nostru!

Tânăra vâlceancă are în continuare nevoie de ajutorul nostru! Alexandra Police, tânăra din Vâlcea, studentă la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, diagnosticată cu o formă rară de cancer, încă are nevoie de noi. Boala a recidivat, iar tratamentul constând în chimioterapie trebuie continuat.

Anul trecut, 2.000 de vâlceni cu suflet mare au ajutat-o pe Alexandra

Evenimentele caritabile organizate de ProMarriage, sub atenta coordonare a lui Ovidiu Fiera din zilele de 31 mai şi 1 iunie 2015 pentru Alexandra, au demonstrat că râmnicenii au suflet mare. Mămici şi tătici, însoţiţi de copii lor, au venit la ProMarriage, acolo unde organizatorii s-au dat peste cap şi au reuşit să le ofere micuţilor momente speciale pe durata celor două zile. S-a reuşit vânzarea a peste 2.000 de bilete de intrare, iar cei care au participat şi-au arătat dărnicia cumpărând dulciuri, sandwich-uri, sucuri, îngheţată, vată pe băţ etc. Organizatorii au reuşit atunci să strângă 40.000 lei.

În prezent, este derulată o nouă campanie intitulată: “Alături de Alexandra”, sustinuta de Expoziție handmade caritabilă, ce are menirea de a o ajuta pe tânără să strângă sumele necesare continuării tratamentelor costisitoare. Prin intermediul acestei acțiuni caritabile oamenii sunt îndemnați să cumpere vaze, lucrate manual. „Cumpărând o vază, o putem ajuta! Expediere gratuită asigurată de Urgent Cargus (Plata se face ramburs la primirea coletului). Pentru detalii și comenzi trimiteţi mesaj pe pagina facebook sau un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., specificând codul precizat în dreptul fiecărei fotografii. . Coletul va fi expediat în termen de 5 zile lucrătoare de la data comenzii. Campanie susținută de Consiliul Elevilor de la Liceul Sanitar ,,Antim Ivireanu", Râmnicu-Vâlcea.” se arată în mesajul postat de organizatorii campaniei în mediile de socializare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...