Ajutor pentru un olimpic: CJ Vâlcea va vira 4.000 de lei pentru premierea olimpicului Ioan Laurenţiu Ploscaru

Așa cum a promis într-una din şedinţele Consiliului Județean din luna septembrie, președintele Constantin Rădulescu a alocat o sumă de bani atât de necesară olimpicului nostru vâlcean, Laurenţiu Ploscaru, care în ciuda performanțelor sale are o situaţie financiară modestă.

Prin hotărârea nr. 45 din 30 septembrie 2016, Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat alocarea sumei de 4 mii lei din fondul de rezervă bugetară, oraşului Călimăneşti, cu scopul de a-i fi folosiţi pentru sprijinirea olimpicului Ioan Laurenţiu Ploscaru, absolvent al Colegiului Naţional Alexandru Lahovari Râmnicu Vâlcea, medaliat cu argint la Olimpiada Internaţională de Matematică, de la Hong Kong, în acest an.

„Mă bucur că, la o zi de la sărbătorirea Zilei Mondiale a Educaţiei, am putut să anunţăm Primăria Călimăneşti că urmează să îi virăm suma alocată olimpicului Ioan Laurenţiu Ploscaru, un tânăr de excepţie, cu care judeţul nostru se mândreşte. Îl felicit din toată inima pentru rezultatele extraordinare pe care le-a obţinut ca elev şi îi urez mult succes ca student al „University of Oxford”. Consider că astfel de tineri trebuie încurajaţi şi sprijiniţi pentru a fi performanţi în ceea ce şi-au propus, fiindcă şi de munca lor depinde viitorul ţării noastre. Voi fi totdeauna un susţinător al educaţiei performante şi al tinerilor valoroşi şi voi face tot ce ţine de mine pentru ca ei să rămână în ţară, fiindcă ţara are nevoie de ei. Le mulţumesc, pe această cale, tuturor consilierilor judeţeni, pentru că au susţinut, prin votul lor unanim, proiectul de hotărâre prin care s-a propus acordarea sumei de 4 mii lei pentru premierea acestui tânăr merituos.”- a declarat Constantin Rădulescu, preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...