PROTEST: Judecătorii din Vâlcea nu vor soluţiona decât dosarele cu caracter urgent

Judecătorii din mai multe judeţe, printre care se numără şi Vâlcea, au decis radicalizarea protestului, astfel că protestul cu banderolă a fost înlocuit cu amânarea cauzelor. Iată ce s-a dispus prin hotărârea nr.4 a Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Vâlcea din data de 5 octombrie 2016:

„În conformitate cu dispoziţiile art. 17 alin. 2 din Regulamentul de Ordine Interioară, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015, se convoacă Adunarea Generală a judecătorilor, pentru a se discuta continuarea, suspendarea, modificarea sau întreruperea formei de protest adoptată prin Hotărârea nr. 3 din 9 septembrie 2016 a Adunării Generale a judecătorilor.

În baza dispoziţiilor art.17 alin. 13 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015, cu majoritate:

HOTĂRĂŞTE:

Art. l Continuarea protestului în forma adoptată prin Hotărârea nr. 3 din 9 septembrie 2016 a Adunării Generale a Judecătorilor.

Art. 2 Suspendarea procedurii de regularizare a cererilor, de comunicare a acestora şi de stabilire a primului termen de judecată, prevăzută de art. 200- 201 Cod proc. civ., cu excepţia cauzelor urgente stabilite prin Hotărârea nr. 3 din 9 septembrie 2016, pe întreaga perioadă a protestului, începând cu data de 5 octombrie 2016.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...