Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


PROTEST: Judecătorii din Vâlcea nu vor soluţiona decât dosarele cu caracter urgent

Judecătorii din mai multe judeţe, printre care se numără şi Vâlcea, au decis radicalizarea protestului, astfel că protestul cu banderolă a fost înlocuit cu amânarea cauzelor. Iată ce s-a dispus prin hotărârea nr.4 a Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Vâlcea din data de 5 octombrie 2016:

„În conformitate cu dispoziţiile art. 17 alin. 2 din Regulamentul de Ordine Interioară, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015, se convoacă Adunarea Generală a judecătorilor, pentru a se discuta continuarea, suspendarea, modificarea sau întreruperea formei de protest adoptată prin Hotărârea nr. 3 din 9 septembrie 2016 a Adunării Generale a judecătorilor.

În baza dispoziţiilor art.17 alin. 13 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015, cu majoritate:

HOTĂRĂŞTE:

Art. l Continuarea protestului în forma adoptată prin Hotărârea nr. 3 din 9 septembrie 2016 a Adunării Generale a Judecătorilor.

Art. 2 Suspendarea procedurii de regularizare a cererilor, de comunicare a acestora şi de stabilire a primului termen de judecată, prevăzută de art. 200- 201 Cod proc. civ., cu excepţia cauzelor urgente stabilite prin Hotărârea nr. 3 din 9 septembrie 2016, pe întreaga perioadă a protestului, începând cu data de 5 octombrie 2016.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella