Lista PNL VÂLCEA pentru parlamentare este AȘA CUM A VRUT BUICAN!

05 Oct 2016
După o competiție internă de râsul curcilor și după efectuarea unui sondaj de opinie, contestat de foarte mulți lideri liberali, lista PNL pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016 arată exact cum și-a dorit liderul Cristain Buican, cu o mică excepție, neeligibilă, spunem noi.

Unii liberali mai cârcotași comentează pe la colțuri că această listă reprezintă, de fapt, familia lărgită a lui Buican, dacă ținem cont de faptul că Stănculescu este finul lui, iar Bâzâc și Andreianu fac practic parte din familie, atât de apropiați sunt.

Pentru Senat, se știe că Buican și Bulacu au bătut palma, singurul outsider fiind consilierul liberal Victor Popescu, le care Buican nu a reușit să-l elimine de pe listă, deși s-a străduit.

Candidaţii pentru Camera Deputaţilor:

1. Cristian Buican

2. Victor Stănculescu

3. Ion Bâzâc

4. Mihaela Andreianu

5. Alexandru Părduţ

Candidaţii pentru Senat:

1. Romulus Bulacu

2. Victor Popescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...