Bărbat dat dispărut! Cine îl vede este rugat sa apeleze 112

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în data de 17 septembrie a.c., IVAN EUGEN, de 31 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit acasă.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate 65 kg, constituţie astenică, păr şaten, tuns scurt, început de calviţie, ten deschis, ochi verzi.
Obiecte de îmbrăcăminte: pantaloni de trening de culoare gri, bluza de trening în culori bleu şi vernil, iar în picioare purta încălţăminte sport de culoare albastru închis.
În continuare, se întreprind activităţi de identificare acestuia.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acest tânăr sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...