Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ea este sosia de 14 ani a vâlcencei Maria Dragomiroiu

Ea este sosia de 14 ani a vâlcencei Maria Dragomiroiu FOTO: www.igj.ro
Mara Vătavu este o tânără talentată din Târgu Jiu care la vârsta de 14 ani a reuşit să aibă o carieră impresionantă. Copila îşi doreşte să calce pe urmele artistei sale preferate: Maria Dragomiroiu. A participat şi la Next Star acolo unde a avut posibilitatea să îşi întâlnească idolul. La văzul frumoasei fete chiar şi îndrăgita noastră cântăreaţă de muzica populară, Maria Dragomiroiu, a numit-o drept sosia ei.

De asemenea, Mara este câștigătoare a numeroase premii: „Am participat la foarte multe concursuri locale, dar și naționale, unde am obținut următoarele premii: Marele Premiu și trofeul festivalului Filofteia Lăcătușu (Vâlcea) 2014, Marele Premiu și trofeul festivalului Vocea Populară (Craiova) 2016, Marele Premiu și trofeul festivalului Hora din străbuni, locul I la Festivalul Iustina Băluțeanu, locul I la festivalul Ion Diaconescu, locul II la Festivalul național Dor de cânt Românesc (Constanța), locul II la Festivalul național Inter Regio Fest (Slatina), locul II la festivalul de muzică ușoară "Les amis francophones", locul III la Festivalul de romanţe. Când vine vorba de muzică, îmi doresc să ajung o artistă cunoscută și apreciată de oameni”, a declarat Mara Vătavu potrivit www.igj.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella