ABY STAGE BAR vă invită la concert Invader, 2 Wolves (Finlanda) și Downfall

Vineri 23 septembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului), ABY STAGE BAR vă invită la un concert de senzație marca Invader, 2 Wolves (Finlanda) si Downfall.

INVADER (melodic death metal/Lupeni) - are trei ani de activitate, peste 90 de concerte, un album si cinci premii la festivaluri de profil din tara reprezinta o carte de vizita impresionanta pentru tanara formatie din Valea Jiului. Mergand pe urmele unor colosi precum Obituary, At The Gates sau Hypocrisy, Invader revine la Ramnicu Valcea, de aceasta data alaturi de o trupa finlandeza foarte apreciata in underground.

2 WOLVES (gothic metal/Finlanda) - revendicandu-se din zona gothic metalului tipic finlandez, formatia 2 Wolves a pornit la drum in 2010, avand influente din death metal dar si din doom metal. In tara despre care se zice ca ar avea cel mai mare numar de trupe metal active, 2 Wolves a reusit sa lanseze trei albume, urmand ca in septembrie sa sustina primul lor turneu est-european. Turneu ce va include si un concert in premiera la Ramnicu Valcea.

DOWNFALL (black metal/Bucuresti) - formatia a pornit la drum in 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Desi intentia a fost ca trupa sa abordeze thrashul, in 2015, odata cu primele concerte, se contureaza actuala directie muzicala: black metal. Treptat se renunta la preluari si apar spre sfarsitul anului trecut primele 5 piese proprii. Trupa va canta pentru prima oara in afara capitalei. Concertul din Aby Stage va beneficia si de un show de scena special, in spiritul black metalului obscur.

• Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.
• Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.
• Pretul biletului: 15 lei (la intrare, in seara concertului).
• Rezervari: 0761312655.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...