Inundaţiile afectează judeţul Vâlcea. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apelor din gospodării

În data de 19.09.2016, la ora 08.28, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru scoaterea unui autoturism din apa strânsă, din cauza precipitaţiilor abundente, la pasajul de pe strada T. Vladimirescu, a mun. Drăgăşani.

În aceeaşi zi, la ora 08.53, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru evacuarea apei din 4 gospodări. Sa intervenit pentru evacuarea apei circa 3 ore.

Tot în data de 19.09.2016, la ora 09.20, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru salvarea unei bovine în comuna Racoviţa, pct. Capul Câmpului.

Animalul avea picioarele integral blocată în mâl, pe marginea Oltului, iar apa aproape ca a acoperit-o. Salvarea bovinei s-a făcut utilizând o cordiţă pentru legarea acestea de atelajul unui localnic.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...