Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

A încercat să mituiască un poliţist, iar acum e după gratii

Vineri, 16 septembrie a.c., procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Decebal Neluţu C. pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită, conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și uz de fals.

În data de 23 august a.c., ajutorul șefului unui post de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, l-a oprit în trafic pe Decebal Neluţu C. care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare de Bulgaria. La control, Decebal Neluţu C. a prezentat un permis de conducere ce atesta că ar fi emis de autoritățile din Bulgaria pe numele său. În urma verificărilor efectuate, agentul de poliție a constatat că persoana nu deține permis de conducere, iar documentul respectiv este fals. Decebal Neluţu C. i-a promis polițistului suma de 500 euro pentru a nu-i întocmi dosar penal și pentru a-i restitui permisul de conducere.

Agentul de poliție a formulat denunț la Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Vâlcea, iar cu ocazia realizării acțiunii de prindere în flagrant s-a stabilit că Decebal Neluţu C. remisese agentului de poliție 300 euro și 900 lei în scopul menționat anterior.

În urma flagrantului realizat, inculpatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru cercetări, procurorul de caz dispunând reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore, iar la data de 25 august a.c. magistrații Tribunalului Vâlcea au hotărât arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii din cadrul S.J.A. Vâlcea au desfășurat, în conformitate cu ordonanțele de delegare emise de procuror, numeroase activități de urmărire penală.

În administrarea probatoriului s-a beneficiat de sprijin din partea Direcției Operațiuni Speciale – S.O.S. Pitești din cadrul I.G.P.R.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella