Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

NUNTĂ în familia BUICAN! Preşedintele PNL Vâlcea s-a împărţit între botezul Alinei Gorghiu şi nunta din familie

18 Sep 2016
NUNTĂ în familia BUICAN! Preşedintele PNL Vâlcea s-a împărţit între botezul Alinei Gorghiu şi nunta din familie foto facebook
Decizie grea pentru preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican. Nu este vorba despre competiţia internă politică, la care participă, ci despre evenimentele din viaţa sa personală, care, în ultimul timp, s-au aglomerat, transformându-l pe Buican într-un adevărat maratonist. În aceeaşi zi, sâmbătă, 18 septembrie 2016, Cristian Buican a fost invitat la două evenimente pe care nu avea cum să le rateze. Este vorba despre botezul băieţelului Alinei Gorghiu, care a avut loc la Bucureşti şi nunta nepoatei sale Mihaela, care a avut loc la Râmnicu Vâlcea, la Hotel Sofianu.

Însă, descurcăreţ cum îl ştim, Buican a găsit soluţia salvatoare. A fost printre primii invitaţi la botez,ajungând acolo în jur de ora 18.00, iar după 2 ore a plecat spre Râmnicu Vâlcea, ajungând la nuntă, chiar în momentul se punea la cale furatul miresei. Aici, Buican s-a relaxat şi a petrecut până dimineaţa alături de familia sa numeroasă, dar şi de invitaţii la nuntă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella