INCREDIBIL! Din 17 candidaţi pentru postul de asistent la chirurgie, NICIUNUL nu a promovat

INCREDIBIL! Din 17 candidaţi pentru postul de asistent la chirurgie, NICIUNUL nu a promovat foto vocea valcii
Situaţie incredibilă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Cele trei posturi de asistent medical scoase la concurs la secţia de Chirurgie, nu au fost ocupate, deşi s-au prezentat la examen 17 candidaţi. Este pentru a doua oară când se organizează concursul şi nu se ocupă posturile, datorită faptului că persoanele care s-au prezentat nu au promovat probele.

Astfel, la proba scrisă s-au prezentat 17 candidaţi, din care doar 4 au trecut proba examenului scris, cu note cuprinse între 5 şi 6,10.

La proba orală, niciunul din cei 4 candidaţi nu a reuşit să obţină notă de trecere. Comisia de examinare a fost formată din medicul şef de secţie de la Chirurgie, Didi Ignat, dr. Radu Popescu şi directorul resurse umane, Raluca Mann.

Urmează ca toate procedurile de scoatere la concurs pentru cele trei posturi de asistent medical să fie reluate, iar concursul să aibă loc, pentru cea de-a treia oară, peste o lună de zile.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...