Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Tânăr de 23 de ani, ajuns în închisoare din cauza infracțiunilor rutiere

Un bărbat va executa pedeapsa cu închisoarea la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru că a comis o altă infracţiune pe perioada condamnării cu suspendare.

Magistraţii Judecătoriei Horezu au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe L. Ion, de 23 de ani, din oraşul Horezu, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 1 an de închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni rutiere.

În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, fiind sub condamnare cu suspendare, în luna februarie 2015 a fost oprit de către poliţişti pentru un control de rutină pe raza comunei Vaideeni, stabilindu-se faptul că s-a urcat la volan fără a poseda permis de conducere.

Astfel, a fost revocată condamnarea cu suspendare, cele două pedepse au fost contopite, bărbatul având de executat 2 ani şi 6 luni de închisoare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Măldăreşti împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza localităţii.

Tânărul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella