Prefectul Radu Renga întâlnire cu reprezentanţii GAL Horezu

Prefectul Radu Renga a avut miercuri, 14.09.2016, o serie de întâlniri în zona depresionară Horezu.

Prima întrunire s-a desfăşurat cu reprezentanţii Grupului de Acţiune Locală (GAL) Horezu, respectiv primarii din zona Horezu. În cadrul acesteia, reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a solicitat sprijinul pentru realizarea „radiografiei” judeţului, proiect pe care prefectul Radu Renga l-a iniţiat la preluarea mandatului în aprilie 2016. De asemenea, prefectul le-a vorbit celor de la GAL Horezu despre proiectul GRUP DE INTERVENŢIE RAPIDĂ (G.I.R.), lansat marţi, 13.09.2016.

Cea de-a doua întâlnire a vizat acordarea de audienţe la sediul Primăriei oraşului Horezu, aceastea făcând parte din calendarul stabilit pentru luna septembrie.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a încheiat seria întâlnirilor de miercuri, 14.09.2016, cu participarea la Târgul de Animale de la Vaideeni. Cu acestă ocazie, prefectul Radu Renga a avut o întrevedere şi cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, domnul Achim Irimescu, prezent la acest eveniment.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...