Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Accident grav pe DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. La impactul cu un pieton de 100 de kg, o maşină a luat foc

VIDEO: Accident grav pe DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. La impactul cu un pieton de 100 de kg, o maşină a luat foc foto: stirileprotv.ro
Accident grav în localitatea Bascov din Argeş. Un pieton, în vârstă de 58 de ani, a murit după ce a fost lovit în plin de o maşină, iar autoturismul a luat foc în urma impactului.

Victima, un bărbat de 58 de ani, a traversat fără să se asigure Drumul Naţional 7 care leagă Piteştiul de Râmnicu Vâlcea. Şoferul implicat în accident, un bucureştean de 48 de ani, a reuşit să coboare din maşina de serviciu, cuprinsă de flăcări.

Iniţial, poliţiştii au crezut că autoturismul a luat foc pentru că a lovit şi un zid, însă conducătorul auto le-a povestit că incendiul a izbucnit imediat după ce lovise pietonul, un bărbat de circa 100 de kg. Pompierii au stins flăcările, însă maşina a fost distrusă în întregime, arată ştirileprotv.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella