Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Prima poză cu bebeluşul Adelei Popescu, după botezul de duminică

Prima poză cu bebeluşul Adelei Popescu, după botezul de duminică foto: click.ro
Adela Popescu şi Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor, Alexandru, duminică. În aceeaşi zi micuţul a împlinit 3 luni. Slujba de botez a fost plină de emoţii pentru cei prezenţi, dar mai ales pentru părinţi. Evenimentul a fost unul restrâns, la el fiind prezenţi doar prietenii apropiaţi şi familiile cuplului. Dintre personajele showbiz-ului românesc care au luat parte la botezul lui Alexandru se numără Dana Rogoz, Ada Condeescu, Răzvan Fodor și soția lui, Irina și Cove, alături de soție, arată click.ro.

„Viața noastră alături de Alexandru este mult mai frumoasă, este un vis. Alexandru râde mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a împlinit 3 luni. Însă motivul pentru care am ales ca botezul să fie weekendul acesta este că doar în zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei și în același timp, pentru că o sărbătorim și pe mama lui Radu. O potrivire frumoasă”, a mai spus Adela Popescu, într-un comunicat dat presei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella