VIDEO: Imagini de la prinderea medicului român căutat pentru omor în Ungaria

VIDEO: Imagini de la prinderea medicului român căutat pentru omor în Ungaria Foto:captura video
Video: Politia Romana
Poliţia Română a publicat astăzi, pe site-ul propriu, imagini video cu acţiunea în urma căreia lucrătorii de la Operaţiuni Speciale l-au prins pe medicul român urmărit internaţional pentru omor. Conform unui comunicat de presă al IGPR, bărbatul a fost găsit pe 1 septembrie.

„Un caz deosebit, soluționat recent de polițiștii de la operațiuni speciale este depistarea, la data de 1 septembrie 2016, a unui bărbat dat în urmărire internaţională, pentru infracţiuni contra vieții. Pe numele bărbatului, de 54 de ani, din Oradea, autorităţile maghiare au emis un mandat european de arestare. Cu ocazia percheziției corporale, polițiștii au găsit asupra acestuia un pistol de apărare, cu cartușe." se arată în comunicat.

Surse din Poliţie au precizat pentru Agerpres că este vorba de un medic român dat în urmărire internaţională în Ungaria, după ce a fost suspectat de o dublă crimă comisă într-un oraş maghiar. El era bănuit că a ucis două persoane, soţ şi soţie, pe care le-ar fi împuşcat în timp ce dormeau, dar i-a cruţat pe copiii acestora, doi fraţi gemeni, în vârstă de 7 ani.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...