Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Imagini de la prinderea medicului român căutat pentru omor în Ungaria

VIDEO: Imagini de la prinderea medicului român căutat pentru omor în Ungaria Foto:captura video
Video: Politia Romana
Poliţia Română a publicat astăzi, pe site-ul propriu, imagini video cu acţiunea în urma căreia lucrătorii de la Operaţiuni Speciale l-au prins pe medicul român urmărit internaţional pentru omor. Conform unui comunicat de presă al IGPR, bărbatul a fost găsit pe 1 septembrie.

„Un caz deosebit, soluționat recent de polițiștii de la operațiuni speciale este depistarea, la data de 1 septembrie 2016, a unui bărbat dat în urmărire internaţională, pentru infracţiuni contra vieții. Pe numele bărbatului, de 54 de ani, din Oradea, autorităţile maghiare au emis un mandat european de arestare. Cu ocazia percheziției corporale, polițiștii au găsit asupra acestuia un pistol de apărare, cu cartușe." se arată în comunicat.

Surse din Poliţie au precizat pentru Agerpres că este vorba de un medic român dat în urmărire internaţională în Ungaria, după ce a fost suspectat de o dublă crimă comisă într-un oraş maghiar. El era bănuit că a ucis două persoane, soţ şi soţie, pe care le-ar fi împuşcat în timp ce dormeau, dar i-a cruţat pe copiii acestora, doi fraţi gemeni, în vârstă de 7 ani.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella