VESTE PROASTĂ pentru navetiștii din VÂLCEA!

Premierul Dacian Ciloș, vicepremierul Vasile Dâncu, reprezentanți ai Ministerului transporturilor și ai ARR au dovedit că nu le pasă de vâlcenii care fac naveta și care au rămas în aer ca urmare a retragerii licenței de transport firmei Matdan.

Deși este o chestiune caracterizată de urgență în sensul că începând de luni, 12 septembrie, Matdan nu va mai efectua cursele, iar navetiștii rămân cu ochii-n soare, până la ora la care am redactat această știre, niciun reprezentant al statului român cu atribuții în acest caz, nu a avut vreo reacție oficială la adresele trimise de la Prefectura Vâlcea și de la Consiliul Judeţean Vâlcea.

Amintim că firma Matdan a fost descoperită de ISCTR pe o cursă interjudeţeană Vâlcea - Olt cu nereguli, primind o amendă şi o sancţiune care presupune suspendarea licenţei pe firmă pentru 30 de zile. ISCTR nu anunţă nicio instituţie din judeţul Vâlcea despre situaţia creată, Consiliul Judeţean Vâlcea şi Instituţia prefectului aflând de la transportator despre situaţia creată.

În cazul în care ministerul Transportului nu emite o ordonanţă sau ceva de acest gen, cum a mai hotărât şi în alte cazuri că provizoriu până se soluţionează în instanţă (Matdan a contestat în instanţă) ca Matdan să efectueze transportul în continuare sau o altă firmă, transportul în comun din judeţ (20 de trasee din Vâlcea, printre care şi cel mai aglomerat Râmnicu Vâlcea - Drăgăşani) este în pericol. Nu are cine să îl mai execute.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...