Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Manelistul condamnat la ani grei de pușcărie în Marea Britanie pentru tentativă de omor

Manelistul condamnat la ani grei de pușcărie în Marea Britanie pentru tentativă de omor Foto: youtube.com
Cântărețul de manele Dan Drăghici, stabilit în Marea Britanie, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru tentativă de omor, în urma unui proces la Wolverhampton Crown Court. Potrivit West Midlands Police, Drăghici, în vârstă de 42 de ani, a pledat nevinovat pentru tentativa de omor asupra Elenei Drăghici. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost atacată în casa familiei din Fenton Street, Smethwick, în seara zilei de marți, 1 martie 2016.

Manelistul și-a înjunghiat de 11 ori soția, în timp ce fiica lor se afla la etaj, cu sora Elenei. Când a auzit țipetele, sora ei a coborât repede și a sărit în spatele atacatorului, reușind să îl ia de pe Elena, ceea ce, probabil, i-a salvat viața femeii.

Apoi, Drăghici a încercat să o înjunghie pe sora Elenei. Aceasta a apucat însă să îi ia cuțitul și să îl îndoaie. Furios, atacatorul i-a spus femeii să își aducă înapoi sora, amenințând că își va ucide fiica dacă nu o va face. Între timp, Elena a reușit să ajungă la un taxi, unde a cerut ajutor. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost operată de două ori.

Drăghici a fost găsit la scurt timp după aceea, stând în mașină, cu fiica lui. Potrivit instanței de judecată, manelistul este utilizator de cocaină. El a fost testat pozitiv atunci când a fost arestat. De asemenea, s-a constatat că bărbatul se afla și sub influența alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella