Manelistul condamnat la ani grei de pușcărie în Marea Britanie pentru tentativă de omor

Manelistul condamnat la ani grei de pușcărie în Marea Britanie pentru tentativă de omor Foto: youtube.com
Cântărețul de manele Dan Drăghici, stabilit în Marea Britanie, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru tentativă de omor, în urma unui proces la Wolverhampton Crown Court. Potrivit West Midlands Police, Drăghici, în vârstă de 42 de ani, a pledat nevinovat pentru tentativa de omor asupra Elenei Drăghici. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost atacată în casa familiei din Fenton Street, Smethwick, în seara zilei de marți, 1 martie 2016.

Manelistul și-a înjunghiat de 11 ori soția, în timp ce fiica lor se afla la etaj, cu sora Elenei. Când a auzit țipetele, sora ei a coborât repede și a sărit în spatele atacatorului, reușind să îl ia de pe Elena, ceea ce, probabil, i-a salvat viața femeii.

Apoi, Drăghici a încercat să o înjunghie pe sora Elenei. Aceasta a apucat însă să îi ia cuțitul și să îl îndoaie. Furios, atacatorul i-a spus femeii să își aducă înapoi sora, amenințând că își va ucide fiica dacă nu o va face. Între timp, Elena a reușit să ajungă la un taxi, unde a cerut ajutor. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost operată de două ori.

Drăghici a fost găsit la scurt timp după aceea, stând în mașină, cu fiica lui. Potrivit instanței de judecată, manelistul este utilizator de cocaină. El a fost testat pozitiv atunci când a fost arestat. De asemenea, s-a constatat că bărbatul se afla și sub influența alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...