Vâlcean, tâlhărit de bani si documente la Vatra Dornei. Suspectul a fost reținut

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată joi, la ora 20.00, de un bărbat de 31 de ani, din județul Vâlcea, despre faptul că, în cursul zilei, un bărbat necunoscut l-a amenințat și i-a sustras portofelul cu bani și documente.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri din municipiul Vatra Dornei, victima a fost acostată de un bărbat necunoscut care i-a propus să îl însoțească în zona platoului Runc, unde ar fi urmat să consume băuturi alcoolice. Pe timpul deplasării, agresorul l-a amenințat cu acte de violenţă pe bărbatul de 31 de ani și i-a sustras portofelul în care se afla suma de 300 de lei și mai multe documente personale, după care a fugit.

Ulterior, în jurul orei 20.45, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un localnic de 32 de ani despre faptul că, după ce a consumat băuturi alcoolice la o pensiune din localitate cu un bărbat necunoscut, s-a deplasat spre zona platoului Runc, unde a fost amenințat cu acte de violență și agresat de acesta, care i-a sustras suma de 120 de lei, autorul părăsind în fugă locul faptei.

În urma activităților operative întreprinse de poliţişti, în jurul orei 21.00, autorul faptelor a fost identificat ca fiind un bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, asupra căruia au fost găsite sumele de bani sustrase și documentele uneia din victime.

Suspectul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Suceava, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „tâlhărie calificată”, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă, arată monitorulsv.ro.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...