Infracțiunile rutiere, zilnice în Vâlcea. Au fost întocmite două dosare penale

La data de 08 septembrie a.c., ora 08.05, poliţiştii Postului de Poliţie Suteşti, l-au depistat pe I. Virgil, de 69 de ani, din comuna Şuşani, în timp ce conducea pe DC 98 din localitate un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit faptul că numărul de înmatriculare provizoriu este fals, fiind atribuit unui autoturism tot proprietatea conducătorului auto.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 334, alin. 2, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În aceeaşi zi, poliţiştii au depistat un alt conducător auto care a pus în circulaţia tot un autovehicul neînmatriculat. Astfel, în urma unui control de rutină, poliţiştii au stabilit faptul că M. George, de 21 de ani, din comuna Pietrari a condus un autovehicul pe DJ 646 A - Bărbăteşti, având autorizaţia de circulaţie expirată din luna iunie.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 334, alin. 2, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...