Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


A apus era petrecerilor ţigăneşti de la Costeşti: “Ciordeala nu mai merge”

A apus era petrecerilor ţigăneşti de la Costeşti: “Ciordeala nu mai merge” foto: stirileprotv.ro
Ştim cu toţii că în fiecare an romii din toată ţara dădeau petreceri opulente de Sfânta Maria Mică la Costeşti, în Vâlcea. În acest an, tradiţia nu a mai fost respectată şi mesele copioase, afişările de maşini scumpe şi bijuterii extravagante, au lipsit cu desăvârşire.

Romii au recunoscut că „nu mai merg treburile” ca pe vremuri, dar se tem şi de autorităţile care se pot autosesiza la văzul acestor spectacole. Pe dealul unde îşi punea cortul regele Cioaba acum au venit zeci de vânzători ambulanţi cu haine second hand.

Iată ce au declarat petrecăreţii, la masă, pentru stirileprotv: "Nu mai merge nici Spania, nici Anglia, nici ciordeala nu mai merge, cât mai mergea ciordeala mai făceam şi noi ceva. Cum te prind ăştia te ia. Înainte aruncam şi noi cu banii, acum cum să mai arunci că te prinde ăştia e belea mare.". "Mulţi au probleme, alţii e plecaţi pe afară şi tot aşa. Nu mai e aur, maşini. Sunt, dar nu mai vor să arate că ANAF-ul e cu ochii pe ei, le e frică, foarte, foarte frică.".
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella