Al Patrulea Război Mondial

După ce Donald Trump a declarat că Vladimir Putin este un om politic mult mai bun decât Obama (cofondatotul ISIS, cum îi mai spune) şi Obama i-a răspuns că este "zanatic" şi "neinformat". A venit rândul lui Putin să se dea în spectacol:

“Vreau să spun imediat că Rusia este departe de a fi implicată în vreun conflict la scară mare. Nu vrem și nu intenționăm acest lucru”, a declarat Putin la un forum al tinerilor organizat în centrul Rusiei.

În același timp, Rusia va continua să își consolideze potențialul nuclear nu pentru a intimida, ci pentru a-și garanta securitatea, a adăugat Putin.

“Vreau să vă reamintesc că Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare. Aceasta este o realitate, nu sunt doar vorbe”, a afirmat Putin. Mulți n-au crezut însă vorbele lui Putin așa că a urmat un război pe cinste. Păcat că n-a supraviețuit nimeni să ne povestească în ce fel s-a desfășurat. Ei, dar după nici câteva milioane de ani Omenirea și-a revenit. Și-a revenit atât de bine încât s-a declanșat cel de-al IV-lea război mondial. Iată cum este descris în singurul ziar existent la acea dată, VOCEA VÂLCII:

Cearta dintre oamenii lui Obama Ke Ke și Kwasi Mensa Wakajawaka Putin a degenerat rău. S-au tras picioare, pumni și coate în neștire. Wakajawaka a declarat război și imediat războinicii lui au atacat cu prăștii și săgeți culmea pe care se adăpostea tribul Waziri, condus de Obama Ke ke. Au fost respinși cu lovituri de ciomag și împunși cu bețe ascuțite la vârf. Putin nu s-a lăsat. La lăsarea întunericului a ordonat oamenilor săi să atace din nou și acțiunea ar fi fost încununată de succes dacă peste cele două triburi n-ar fi dat o ceată de dinozauri flămânzi. Astfel se face că nici la cel de-al IV-ea război mondial nu putem vorbi de învinși și învingători.

*******

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...