Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Noul conducător din cadrul ISIS după uciderea lui "Omar Cecenul" este un lunetist antrenat de americani

08 Sep 2016
Noul conducător din cadrul ISIS după uciderea lui "Omar Cecenul" este un lunetist antrenat de americani Foto: antena3.ro
După moartea lui Abu Omar al-Shishani(Omar Cecenul), unul dintre comandanții grupării Statul Islamic, în locul lui a fost promovat colonelul Gulmurod Khalimov. Acesta, pe când era șeful trupelor speciale din Tajikistan, a fost pregătit și antrenat în SUA.

Khalimov s-a radicalizat recent. A dispărut în timp ce comanda trupele speciale ale Tajikistanului și s-a alăturat ISIS în 2015. El, a primit numele "Tajik" după țara din care provine și într-o înregistrare ISIS de propagandă, jură că va organiza atacuri contra Rusiei, Statelor Unite, dar și a Tajikistanului.

Orice informație care va duce la prinderea lui Tajik, va fi răsplătită de SUA, care a anunțat o recompensă de 3 milioane de dolari.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella