Fost poliţist de la circulaţie din Vâlcea, MORT în accident de muncă în Italia

Fost poliţist de la circulaţie din Vâlcea, MORT în accident de muncă în Italia foto facebook
Un bărbat de 43 de ani, de origine română, a căzut de pe acoperișul unui magazin de pe strada Vittime di Bologna, în traducere "victimele din Bologna". Tragedia s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 7 septembrie 2016, la Moncalieri, Italia. Este vorba despre Adrian Dirinea, din Vâlcea, fost agent la poliţia Circulației, care era plecat de mai mulți ani din țară.

Vâlceanul era angajat al unei firme din Cirie, şi, în timp ce executa o lucrare la un acoperiș, din motive încă neștiute, a căzut de la o distanta de câțiva metri. Dupa intervenția autorităților, nu s-a mai putut face nimic, decat confirmarea decesului.

Deja, familia vâlceanului a început deja formalitățile pentru transportarea trupului neînsuflețit al lui Adrian Dirinea în Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...