Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Azi Petre Tobă află dacă se ia praful de pe dosarul lui

08 Sep 2016
Azi Petre Tobă află dacă se ia praful de pe dosarul lui Foto: reteauadestiri.ro
Solicitarea DNA de începere a urmăririi penale pentru fostul Ministru de Interne, Petre Tobă se află pe biroul preşedintelui Iohannis şi aşteaptă undă verde. În funcţie de rezoluţia dată de către Palatul Cotroceni, fostul ministru poate avea serioase probleme sau poate răsuflă uşurat. Rămâne de văzut.

Doamna Mădălina Dobrovolski, noua purtătoare de cuvânt a preşedinţiei a confirmat că dosarul este în aşteptarea semnăturii. Reamintim că domnul Augustin Lazăr a trimis pe 5 septembrie preşedintelui Iohannis cererea DNA privind efectuarea urmăririi penale faţă de fostul ministru Petre Tobă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizarea făptuitorului, mai exact DNA acuza faptul că în dosarul Gabriel Oprea, aflat pe rol, domnul Toba ar fi refuzat desecretizarea unor documente ceea ce ar fi venit în sprijinul respectivului. O zi plină de emoţii pentru fostul ministru.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella