O scrisoare trimisă din puşcărie care te face să plângi cu sughiţuri!

Scrisoarea este stropită cu lacrimi amare şi este trimisă din puşcărie de către Dan Voiculescu angajaţilor sai:

Dragă Gâdea, Badea, Ciuvică şi dragi ceilalţi,

Aflaţi despre mine că sunt bine sănătos ceea ce vă doresc şi vouă pentru că abia acum, când spăl zilnic toalete îmi dau seama la ce muncă neplacută vă supuneam. Pe aici e bine, deţinuţii n-au curaj să mă înjure pentru că le e frică rău de Dana Grecu şi de răzbunarea ei aşa că preferă să arunce în mine cu cartofi stricaţi , şobolani morţi şi alte chestii dând vina pe gardieni.

Masa e bună, scârţâie dacă te aşezi cu coatele pe ea, dar nu se clatină. Singura chestie cu care nu mă împac e că duşurile sunt comune. În respectul democraţiei, directorul a hotărât ca noi, deţinuţii să facem baia săptămânală în aceeaşi sală cu personalul cabaretului “Sexy Pussy Cat Hot Girl” o splendoare de fete, toate la dimensiunile standard 60.90.60.

Mai prost e că eu nimeresc mereu doar lotul bodiguarzilor, nişte negri vânjoşi, aşa că mai mult alerg decât fac baie. Închei micile mele rânduri cu o amintire:

Din Oceanul Pacific/ A ieşit un peşte mic/ Şi pe-a lui coadă scria:/ Nu e TWEETY ca Gâdea! Două mere, două pere, vă sărut la revedere!

*******

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...