VIDEO INEDIT: Trei mașini de pompieri au ”intervenit” la o cerere în căsătorie

Dani și Alexandra au pus pe jar locuitorii comunei Zăbrani. Totul s-a întâmplat din… dragoste. Daniel Bucur, care este membru în Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Zăbrani, s-a gândit că i-a venit momentul să se însoare.

Din solidaritate, prietenie sau colegialitate, „tovarășii” lui pompieri au hotărât că trebuie să-i fie alături și l-au condus la casa fetei – Alexandra – pentru a o cere în căsătorie. Dani chiar nu a vrut să riște nimic, gândindu-se că fata nu are cum să-i spună „NU” când vede 20 de pompieri la poarta ei.

Și-au pus uniformele, au urcat în cele trei autospeciale de intervenție și duși au fost spre casa Alexandrei. În comună… panică. Lumea nu știa ce se întâmplă. „A luat foc vreo casă?”, „arde câmpul?” sau „da ce nevoie s-a întâmplat?”, erau întrebările pe care și le puneau cei din comună care au văzut mașinile plecând cu sirenele pornite.

Ajunși la casa Alexandrei, unde era tot neamul ei, Dani a coborât din autospecială, a tras aer în piept, s-a dus în fața iubitei sale, a îngenuncheat și a rostit cuvintele: „Alexandra, vrei să fi soția mea?”

Nu mai era loc de întors. Speriată de așa o intervenție, sau mai degrabă impresionată, Alexandra a spus „DA!” Și au fost de acord cu decizia ei toți cei prezenți.

Apoi au urmat felicitările… Viitorul mire a fost luat la pupat de toți camarazii lui, de la un moment dat a obosit: „mă, da mai sunteți mulți?” Alexandra a fost luată și ea în brațe, iar acum toată lumea așteaptă nunta. Și apoi botezul…

Casă de piatră Dani și Alexandra!

Sursă: specialarad.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...