Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost reținut de polițiști

07 Sep 2016
Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost reținut de polițiști Foto: cancan.ro
Poliția Capitalei, anunță că dosarul în care a fost reținut Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal împreună cu alte trei persoane, privește fapte de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului.

Din surse judiciare, aflăm că Mario Iorgulescu împreună cu alte nouă persoane a încercat prin violență să determine un bărbat să-și retragă plângerea pe care o depusese în cadrul unui dosar penal.

Marți dimineață, polițiștii și procurorii au făcut percheziții la locuința lui Mario Iorgulescu și în alte șapte localități. Zece persoane au fost audiate.

În urma acestor acțiuni, s-a luat măsura reținerii lui Mario Iorgulescu și a altor trei persoane: Marcel Pascu, Francisco Gabriel și Alexandru Coruț.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...