Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost reținut de polițiști

07 Sep 2016
Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost reținut de polițiști Foto: cancan.ro
Poliția Capitalei, anunță că dosarul în care a fost reținut Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal împreună cu alte trei persoane, privește fapte de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului.

Din surse judiciare, aflăm că Mario Iorgulescu împreună cu alte nouă persoane a încercat prin violență să determine un bărbat să-și retragă plângerea pe care o depusese în cadrul unui dosar penal.

Marți dimineață, polițiștii și procurorii au făcut percheziții la locuința lui Mario Iorgulescu și în alte șapte localități. Zece persoane au fost audiate.

În urma acestor acțiuni, s-a luat măsura reținerii lui Mario Iorgulescu și a altor trei persoane: Marcel Pascu, Francisco Gabriel și Alexandru Coruț.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella